Doelpunten: Rachid Benchicar 1-0; Jos van Harten 1-1; Djoey van Hoffe 1-2.

5 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

Trainer Jan Fluit kende een goede hand van wisselen bij het uitduel tegen Swift’64. Vijf minuten voor tijd stelde de ene invaller (Lennart Ploeg) de andere (Djoey van Hoffe) in staat het winnende doelpunt te maken: 1-2.

,,De wissels pakten inderdaad goed uit’’, beaamde de trainer na afloop. ,,In mijn ogen was het ook een verdiende overwinning. Conditioneel waren wij ook sterker.’’

Over het spel van zijn ploeg in eerste helft was Fluit niet tevreden. ,,Het veld was veel te lang. Dat viel niet te belopen. Het was daardoor moeilijk voetballen. Swift was meer in balbezit, maar de beste kansen waren voor ons.’’ De goed spelende Jos van Roekel had het vizier niet op scherp staan.

In het tweede bedrijf kwam Swift via Rachid Benchicar op voorsprong. Opnieuw Van Roekel en Van Hoffe zagen geen kans te scoren. Een vrije trap van Jos van Harten in de kruising zorgde voor de gelijkmaker; 1-1.

Nadat wederom Van Roekel en Van Hoffe verzuimd hadden te scoren, viel dan toch de verlossende 1-2. Met de overwinning tegen Swift nemen de Wekerommers een stevige middenmootpositie in.