Doelpunten: Jos van Roekel 1-0; Jos van Harten 2-0; Michiel Jansen 3-0, 4-0; Jeroen Fraanje 5-0; Jan Weyn 5-1; Peter van de Weerd 5-2.

12 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

,,De wedstrijd tegen Hoevelaken was in feite na 25 minuten af gelopen’’, meende trainde Jan Fluit. ,,Met goed voetbal hadden wij hen overbluft. Dat resulteerde in een 3-0 voorsprong.’’ De Wekerommers hadden de ruggensteun dat al na vijf minuten Jos van Roekel eerste twee tegenstanders uitkapte, en met een lob de Hoevelaken goalie kansloos liet. Jos van Harten, die later met een hamstringblessure uitviel, maakte even later na een handsbal vanaf de stip geen fout.

,,Het mooiste doelpunt was de 3-0’’, vond Fluit. ,,Na een aantal malen één keer raken, kopte Michiel Jansen een voorzet van Djoey van Hoffe in de korte hoek raak. Dezelfde Jansen maakte twintig minuten voor tijd de 4-0 uit een corner van Arjan van Omme. De voor Wilbert Pol ingevallen Lennart Ploeg zorgde voor de assist van de 5-0 van Jeroen Fraanje. ,,Enig smetje was dat Hoevelaken in de slotfase nog tot 5-2 terugkwam’’, liet Fluit een kritische noot horen.