Doelpunten: Kevin Sissing 0-1, 0-2, 0-3; Raymond Baten 1-3; Rence van der Wal 1-4; Raymond Baten 2-4.

12 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

Sjoerd Rensen en Kevin Sissing wezen Bennekom de weg. De doelman kwam als winnaar uit de strijd bij een aantal één tegen één situaties. En de spits had met zijn hattrick een groot aandeel in de uiteindelijke verdiende zege.

In tegenstelling tot de laatste duels liet Bennekom in verdedigend opzicht nog wel eens een steekje vallen. Aanvallend gezien was Kevin Sissing op dreef. Halverwege zorgde de spits voor de 0-1. Met een fantastische individuele actie werd tien minuten na rust de 0-2 binnen geschoten. En kort daarna werd na een verre uittrap van Rensen, gevolgd door mistasten in de defensie van Voorschoten, de 0-3 op het scorebord gezet.

Uiteindelijk lukte het Raymond Baten om Rensen nog twee keer te passeren. De laatste was in extra tijd, bij een 1-4 stand. Rence van der Wal pikte zijn doelpuntje mee. Toen was het al tien tegen tien. Invaller Guido van Rijn moest voortijdig vertrekken.