Doelpunt: Frank Jacobse 0-1.

19 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

,,Een verdiende 0-1 overwinning bij Hierden. De eerste helft waren we heer en meester. Natuurlijk ben ik als trainer dik tevreden. Hoewel er wel meer gescoord had mogen worden. Maar anderzijds hebben we bijna geen kans weg gegeven”, oordeelde trainer Marcel van der Hoop.

Vooraf had hij zijn ploeg wel even geattendeerd op 5-1 nederlaag van vorig seizoen. ,,Die les was goed opgeslagen. De ploeg groeit per week. We waren gelijk scherp”, vervolgde Van der Hoop. Die Frank Jacobse al snel na een assist van Mike Molenaar zag scoren.

Simon Kooiman en Mike Molenaar kregen kansen de score te verdubbelen. Frank Jacobse had pech en raakte de paal. ,,Hierden was ongevaarlijk behoudens een bal tegen de paal”, had Van der Hoop gezien. Na rust drong Hierden wel aan. ,,Maar echt hachelijke momenten waren er niet. En als Patrick Robben, Frank van der Wagen en Jorik van Ruiswijk meer geluk hadden gehad, was de wedstrijd al lang beslist”, besloot de coach.