Doelpunten: Recep Okumus 1-0 en 2-0.

19 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

,,Nee, gemakkelijk ging het zeker niet. SC Oranje is een lastige en onstuimige ploeg. In de eerste helft werd er al een SC Oranje speler uitgestuurd. De scheidsrechter verlengde de rust met een kwartier. Dat hielp. De wedstrijd kon worden uitgespeeld. Naast de 2-0 zege, was onze grootste winst dat het team zich ‘rustig’ hield. En zich niet liet afleiden van het doel: een driepunter”, analyseerde FC Jeugd trainer Habib al Mohsinawi tevreden. De Edese trainer zag in de eerste helft dat vooral Ismael Zerkani zich onderscheidde. ,,Hij werd ook ‘man of the match’. Maar kende naast vreugde ook pech.,,Een bal op de lat had beter lot verdiend”, vervolgde Al Mohsinawi. Die FC Jeugd in ‘overtal’ zag komen.

In de tweede helft stelde FC Jeugd snel orde op zaken. Het was Recep Okumus die tweemaal scoorde en de 2-0 eindstand op het scorebord bracht. ,,Vooral zijn tweede doelpunt was een schoonheid. Recep Okumus zette zelf de aanval op en passeerde een viertal tegenstanders. Tot slot liet hij de doelman kansloos”, had de Edese trainer gezien. FC Jeugd klom naar de tweede plaats. Drie verliespunten achter koploper Ewijk. ,,We doen zeker nog mee”, aldus Habib al Mohsinawi.