Doelpunt: Robin de Gruijter 1-0.

19 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

Harskamp verloor met 1-0 bij WZC Wapenveld. Het lijkt er op dat Harskamp een uitcomplex heeft. Het was de vierde uitwedstrijd op rij die verloren ging. ,,Nee, een uitcomplex zeker niet. Bij WZC hebben we gedomineerd. Maar in de tweede helft werd elke aanval van ons wegens buitenspel onderbroken. Om gek van te worden”, stak Harskamp trainer Jan Willem Pol van wal. Een vrije trap van Harskamp leverde in de 11e minuut het eerste gevaar op voor het doel van WZC, de bal werd goed ingekopt door Aldo van Norel, maar zag zijn inzet gekeerd door een sublieme redding van doelman Wolter Bos.

Hoewel in het eerste kwartier de thuisclub iets beter was kreeg juist Harskamp wat mogelijkheden. Die Lars van Wikselaar en Aldo van Norel lieten liggen. Uit een corner kwam WZC vrij verrassend op een achteraf beslissende 1-0 voorsprong. Het was topscorer Robin de Gruijter die de beslissende 1-0 liet aantekenen. ,,Maar ook daarna kregen we kansen. Jammer dat Aldo van Norel zelfs een strafschop miste”, somberde Pol. In de tweede helft creëerde zijn ploeg een geweldig overwicht.

Mogelijkheden waren er wel. Maar het lukte Harskamp niet de zeker verdiende gelijkmaker op het scorebord te zetten.