Doelpunten: Martin Rozeboom 1-0; Patrick Kneepkens 1-1; Martin Rozeboom 2-1.

19 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

,,Eigenlijk was een gelijkspel tegen Wageningen de juiste verhouding geweest’’, bekende Mike Denissen. ,,Het euvel bij ons was dat we teveel ruimte weg gaven. Daardoor kwamen we te weinig aan voetballen toe’’, was de uitleg van de coach. Toch kwam de thuisploeg na een half uur op voorsprong. Een dieptepass van Alberto Antunez werd op juiste waarde ingeschat door Martin Rozeboom. Een minuut later was de stand weer gelijk. Een dom weggegeven vrije trap door Arjen van de Kamp werd door Patrick Kneepkens benut. Na het onderling wisselen van het centrale verdedigingsduo Andrew Dekker en Geoffrey van de Kamp pakte Ede/Victoria de zaken na de rust goed op. Dekker bracht Rozeboom in stelling. Met een fantastische lob van vijfentwintig meter, noteerde wederom Rozeboom de 2-1. ,,Dat was een bevrijding’’, stelde Denissen. Die zag wel vervolgens Wageningen verschillende goede kansen missen. Daartegenover verzuimde Antunez vanaf de stip voor de genadeklap te zorgen. Ede/Victoria moest steeds verder terug. Het was de sterke doelman Jorgens Salakory die de gelijkmaker voorkwam.