Kwartet Van Riet achter ‘nieuwe’ Carwash&Co

19 oktober 2011 om 00:00 Ondernemend

Nu heeft de ondernemer zijn drie zoons in de onderneming verwelkomd. ,,Timo, Jordi en ik zijn dit jaar bij het bedrijf gekomen waardoor we MacCarwash Ede nu een familiebedrijf kunnen noemen’’, vertelt Imar van Riet.

EDE - Carwash&Co is de nieuwe naam voor MacCarwash Ede aan de Celsiusstraat 6 in Ede. De Full Service Wasstraat van André van Riet heeft hier de afgelopen veertien jaar een grote vaste klantenkring opgebouwd.

,,In combinatie met de ontwikkeling van twee nieuwe vestigingen was het tevens tijd om naar de naam te kijken. In Ede zeggen de meeste mensen vaak dat ze even naar ‘de carwash’ gaan, dus was het voor ons snel gevonden: Je kunt nu naar Carwash&Co’’.

Carwash&Co blijft natuurlijk de gebruikelijke persoonlijke aandacht en kwaliteit leveren die de klanten van MacCarwash Ede gewend zijn.

,,De nieuwe naam heeft een soort verwijzing naar het feit dat nu tevens mijn broers en ik in de zaak te vinden zijn en laat verder zien dat we onze formule uitbreiden. Bij Carwash&Co speelt de persoonlijke binding met onze klanten een belangrijke rol. Ook onze medewerkers werken al vele jaren bij ons en kennen de klant. Wij helpen deze bij de keuze in het juiste wasprogramma voor het schoonste resultaat. Bijvoorbeeld na een vakantie bieden we vaak een intensiever programma in de wasstraat aan. Naast dat wij meedenken, moet elke auto hier gewoon schoon wegrijden’’, vervolgt Imar.

Met deze service is ‘de carwash’ in de afgelopen jaren gegroeid en dit zal zeker onder een andere naam niet verdwijnen. Carwash&Co is inmiddels een gevestigde autowasstraat in Ede en zij zal nog meer mensen met haar service en kwaliteit kennis laten maken.

,,We hebben twee uitbreidingen gepland in de brede regio. Nadat de locatie in Doetinchem was gekocht hebben wij afgelopen maand de grond in Veenendaal op de hoek Generatorstraat/Kernreactorstraat verkregen. Hier komt een full service wasstraat van zeker 50 meter lang. Wij kunnen onze klanten in Veenendaal en omgeving als Achterberg, Rhenen en Elst hierdoor beter bedienen. Uiteraard met dezelfde service en kwaliteit die men gewend is in Ede. We verwachten eind dit jaar de daadwerkelijke bouw te kunnen starten, waarna we in het voorjaar feestelijk willen gaan openen’’, besluit Imar van Riet.

Business Event

MacCarwash Ede/Carwash&Co kijkt verder uit naar de verkiezing ‘Onderneming van het Jaar’ van het Business Event Ede. Zij is in de categorie MKB en Detailhandel één van de drie genomineerden. Met haar betekenis voor de regio en het goed, sociaal, duurzaam en innovatief ondernemen is Carwash&Co een sterke kandidaat.

Eind deze maand hoopt de familie Van Riet deze titel onder de nieuwe naam te mogen gaan voeren.

u Kijk voor meer informatie over de Full Service Autowasstraat en de vorderingen van de bouw van Carwash&Co in Veenendaal op de site: www.carwashco.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie