Van Gent Finaleweken: Nederlaag streep door de rekening Otterlo

24 maart 2018 om 19:11 Sport/sport Finaleweken 2018

OTTERLO ,,Dit is echt een streep door de rekening. We hebben meer dan genoeg kansen gehad op een goed resultaat tegen Zwart Wit'63, maar blijven wel met lege handen achter'', baalde Maarten Kerkhof van de 1-0 nederlaag.

Zwart Wit had de laatste vier wedstrijden verloren, Otterlo juist de laatste vier gewonnen. Dat was de eerste helft niet te zien. ,,Zwart Wit liet ons niet voetballen. Wij zaten bij hen in de tang. Gek genoeg kregen wij wel de beste kansen. In de eerste tien minuten hadden Dennis van de Bunt en Alvin Broekhuizen kansen op de 0-1'', had de trainer gezien.

Van de Bunt, voor het eerst in de basis, had nog een kans. Nadat ook de thuisploeg dicht bij de openingstreffer was geweest. Die viel acht minuten voor de rust. ,,Een uitgooi van Joep Moormans kwam bij de tegenstander terecht. De aanval die daarop volgde betekende de 1-0.'' Mike Jansen was de schutter.

,,De tweede helft was beter van onze kant. Zwart Wit viel terug en ging al snel tijdrekken. Alvin Broekhuizen, Evan Theunissen en Daan de Rooy hadden de gelijkmaker kunnen scoren. Jammer. Met de huidige vorm willen wij meedoen om de derde periode. Daarvoor mag je een keer gelijk spelen en een keer verliezen. Als je met het laatste begint, wordt het lastig'', besluit Maarten Kerkhof.

Komende week komt Terschuurse Boys op bezoek bij de nummer acht van de competitie.