Doelpunten: Andrea Nagel 1-0; Jorie Schepers 2-0; Annelies Oomen 3-0; Kirsten Kranenburg 4-0; Eveline Zech 5-0, 6-0, 7-0.

26 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

Voor de tweede wedstrijd in ronde 1 om de KNVB beker kwamen de vrouwelijke studenten van Odysseus’91 met een incomplete selectie op bezoek in Ede. De thuisploeg kwam goed uit de startblokken en opende in de 3e minuut de score via Andrea Nagel. In de 21e minuut maakte Jorie Schepers de 2-0, maar hierna zwakte het af en werd het een saai vervolg van de eerste helft met weinig beweging.

De tweede helft pakte DTS het wel weer goed op, wat op het scorebord te zien was. Annelies Oomen kapte na 54 minuten de keepster uit en tikte binnen. Kirsten Kranenburg schoot 8 minuten later de 4-0 binnen en Eveline Zech zette vervolgens met een hattrick de einduitslag op 7-0. Een gemakkelijke zege voor DTS, aangezien de bezoekers amper voor gevaar wisten te zorgen. Aanstaande zaterdag om 15.00 uur komt dezelfde ploeg op dezelfde plek terug om dan te strijden om de koppositie in de hoofdklasse.