Doelpunten: Rence van der Wal 1-0; Kevin Sissing 2-0.

26 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

Bennekom deed haar plicht in de tweede ronde van de districtbeker. In een matige wedstrijd werd derdeklasser Stroe met 2-0 verslagen.

Het bekerduel was een mooie gelegenheid voor Roel Kamphorst, Tom Verhaar en Guido van Rijn om één van de vier geschorste wedstrijden uit te zitten. Ook was het een goed moment de langdurig geblesseerden Leon Koopman en Luciën Dors ieder een helft spelritme op te doen. Wat betreft het voetbal hield het niet over. De thuisploeg speelde te traag om net als afgelopen dinsdag tegen De Valleivogels (9-1) met grote cijfers te winnen. Bovendien speelde Stroe naar vermogen. In de persoon van Mark Adams kreeg het zowel voor als na de rust nog een goede kans, die respectievelijk gestopt (Sjoerd Rensen) en voorlangs geschoten werd. Nadat Mees Heller eerst nog de lat had geraakt, opende Rence van der Wal tien minuten voor rust de score. De assist kwam van Geert van der Heiden. In de tweede drie kwartier was Kevin Sissing drie keer gevaarlijk. Twee keer stond de paal in de weg. Daar tussendoor viel de 2-0.