Doelpunten: Ruud Cuntz 0-1; Frank van der Wagen 1-1, Dick Hoefakker 2-1, Mathieu van Tienhoven 2-2 en 2-3.

26 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

FC Horst ging tegen Blauw Geel ‘55 met een 2-3 zege aan de haal. Nadat Jesper Sturkenboom faalde, kreeg ook Blauw Geel mogelijkheden via Frank Jacobse en Mike Molenaar. Pal voor rust kwam FC Horst op een 0-1 voorsprong. Een voorzet leek door doelman Van Beek te worden gepakt. ,,De bal bleef in de lucht hangen. Ik kon er niet goed bij. Omdat verder niemand reageerde werd het een intikkertje”, somberde Michel van Beek. Ruud Cuntz scoorde de 0-1. Maar Frank van der Wagen bracht in blessuretijd de gelijkmaker op het scorebord: 1-1. Nadat Simon Kooiman een bal naast tikte was het Andrews Letroit die Mike Molenaar onderuit haalde. Dick Hoefakker scoorde uit de strafschop: 2-1. ,,Scoor je nog een keer is het over”, meende doelman Van Beek. Die Mathieu van Tienhoven de 2-2 zag scoren. ,,De bal kwam eerst nog op de paal.. De rebound was onhoudbaar.” En Van Tienhoven zette FC Horst zelfs op 2-3. Duur puntverlies”, baalde Michel van Beek.