Andere wijze van afvallen bij Body Control Ede

26 oktober 2011 om 00:00 Ondernemend

Veel Edenaren strijden tegen overgewicht, iets dat ook via Body Control kan. Inmiddels telt de organisatie meer dan 65 vestigingen in Europa, waarvan meer dan vijfenvijftig in Nederland. Door Body Control kan de deelnemer op een gezonde en verantwoorde wijze afslanken en zich beter in zijn of haar vel voelen. Als afslankcoach stelt Van der Hoven zich ten doel om de deelnemers op weg te helpen naar een ‘new way of healthy living’.

EDE - Bea van der Hoven startte twee jaar geleden met haar afslanksalon Body Control Ede aan de Lorentzstraat in Ede. ,,Samen met mijn klanten behaal ik in mijn afslanksalon goede resultaten in hun strijd om af te vallen. Mijn doel is mensen een nieuwe manier van leven aan te leren. Niet om zo snel mogelijk, maar op een verantwoorde manier het gewicht onder controle te krijgen. En dat natuurlijk ook zo te houden.”

Sinds kort heeft Body Control Ede de Lipo-balance, figuurcorrectie, aan het concept toegevoegd. ,,Dat is een echte topper”, vindt Van der Hoven. ,,Met de apparatuur kunnen we dat vet aanpakken, dat al jaren vastzit. Waar de Myo-balance ophoudt, gaat de Lipo-balance nog een stapje verder. En bereik je eindelijk het resultaat waar je alleen nog maar van droomde.”

Bij de Lipo-balance verdwijnt het vet definitief op een veilige en pijnloze wijze door middel van de cavitatie methode. ,,Cavitatie is een nieuwe methode, die gebruik maakt van trillingsenergie en de daarbij vrijkomende warmte van laagfrequentiegolven,” legt ze uit. ,,Via druk- en geluidsgolven maakt de Lipo-balance het vet als het ware vloeibaar, waarna het via de natuurlijke weg wordt verwijderd. Het belangrijke pluspunt van de Lipo-balance is de mogelijkheid om twee gebieden van het lichaam in één keer te behandelen. Ander weefsel dan vetweefsel blijft onaangetast.”

De Lipo-balance kan volgens haar ook prima ingezet worden bij mensen, die alleen een figuurcorrectie willen. ,,Bijvoorbeeld als je al van alles hebt geprobeerd, maar net dat ene randje of buikje maar niet wil lukken. Zelf heb ik met het Lipo-balance een prachtig resultaat bereikt. Daarvoor heb ik niet de hele dag aan apparaten gelegen. Ik houd dit op peil zonder zware diëten. Met Lipo-balance is mijn droom werkelijkheid geworden. Hiermee kon ik de puntjes op de ‘i’ zetten.”

Door het resultaat draagt Van der Hoven tegenwoordig de kleren, die zij zelf wil dragen. ,,Ik hoef geen kleren meer te dragen om mijn figuur te verdoezelen. Of het nu om overgewicht gaat of figuurcorrectie, dat gun je toch iedereen. Het is echt genieten als mijn klanten blij, zelfverzekerd en trots op hun eigen lichaam de afslanksalon verlaten.”

Body Control Ede biedt een totaalconcept. ,,Het is een methode, die werkt op lichaamseigen wijze. Je krijgt te maken met gewichtsverlies, dat op termijn wordt behouden. We maken exclusief gebruik van de Myo-balance, een apparaat dat door een Brits medische wetenschapper is ontwikkeld. Hierdoor wordt de vetverbranding gestimuleerd en tegelijkertijd worden de spieren versterkt. Naast de Myo-balance, zijn ook de Lymfo-balance, Nutrition en de Kaneel-algenpakking onderdeel van ons concept.”

Foto:

Bea van der Hoven bij het systeem waar zij en de bezoekers van haar afvalsalon veel plezier aan beleven: Lipo-balance.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie