Doelpunten: Linda Helbling 1-0; Eveline Zech 2-0; Renate Vonk 3-0; Kirsten Knot 4-0 en 5-0.

2 november 2011 om 00:00 Voetbal

EDE - Wat op papier een topper moest worden, viel in de werkelijkheid wat tegen. De wedstrijd tussen de nummer één en twee van de hoofdklasse zaterdag, DTS tegen Odysseus’91, eindigde in een gemakkelijke 5-0 thuiszege voor de Edese vrouwen op sportpark Inschoten.

De 1-0 kwam met wat geluk op naam van Linda Helbling. Vervolgens zorgden respectievelijk Eveline Zech, Renate Vonk en Kirsten Knot ervoor dat DTS met rust al op een ruime 4-0 voorsprong stond. De studenten uit Utrecht konden na de thee weinig terugdoen. De Edese thuisploeg speelde één van de beste wedstrijden tot nu toe dit seizoen. Kirsten Knot bracht de eindstand op 5-0 door goed doorjagen op de Utrechtse doelverdedigster.

DTS behoudt door de zege de felbegeerde koppositie. De Tilburgse ploeg ‘t Zand volgt de koploper echter op de voet met slechts twee punten achterstand.

Zaterdag vertrekt de DTS-bus al vroeg naar Groningen om op Sportpark Coendersborg om 12.00 uur af te trappen tegen het tweede elftal van Oranje Nassau. Dat elftal staat er minder rooskleurig voor. Het bezet momenteel met twee punten voorlaatste positie op de ranglijst en moet dus winnen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie