Doelpunt: Geoffrey van de Kamp 0-1.

2 november 2011 om 00:00 Voetbal

,,De 0-1 winst is op zich wel verdiend. Maar het is duidelijk dat op dit moment het dubbeltje voor Ede/Victoria de goede kant op valt’’, liet Mike Denissen weten.

De trainer doelde vooral op het winnende doelpunt. Een minuut voor tijd schoot Geoffrey van de Kamp een afgeslagen corner richting het doel. Waar de bal normaal gesproken voorlangs zou zijn gegaan, raakte een Wodanseck speler de bal dusdanig dat de oranjehemden toch nog konden juichen.

,,Ik had de jongens vooraf gewaarschuwd voor onderschatting. In het begin waren ze daar ook redelijk van bewust. We starten dan ook redelijk en hadden een overwicht. Maar te veel heren gaven uiteindelijk toch niet thuis.’’

Uiteindelijk hadden we nog wel een kans of acht’’, had Denissen geteld. ,,Maar ook Wodanseck had zijn kansen. Positief is dat we de eerste keer dit seizoen de nul houden. De punten hebben we in de tas, de rest moeten we maar zo snel mogelijk vergeten.

Zaterdag speelt Ede/Victoria, op dit moment de nummer drie op de ranglijst, de topper tegen nummer twee DVE-Trajanus. Het verschil is drie punten, waarbij Ede/Vic nog een duel moet inhalen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie