informatie
informatie Samir

Aankondiging nieuwe bestelplatform

24 maart 2018 om 22:55 lokaal Deel je nieuws

Wie geen zin of tijd heeft om te koken, bestelt zijn eten op het web. Wel nieuw is het briefje dat steeds vaker gepaard gaat met uw bestelling: 'Wilt u alstublieft in het vervolg direct via onze website bestellen? Dank u wel'. Steeds meer restaurants zijn de voorwaarden van maaltijdbemiddelaar Thuisbezorgd.nl beu. De commissie van 13% per bestelling is te hoog en wordt almaar hoger, klagen de uitbaters. Oneerlijk, foetert branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN)."Wij snappen heel goed dat ondernemers klanten vragen Thuisbezorgd te mijden", reageert een woordvoerder.

Met trots kondigen wij u onze geheel nieuwe platform aan!

Het nieuws rondom Thuisbezorgd.nl en de daarbij behorende lasten voor horeca ondernemers zal u vast niet ontgaan zijn. Omdat tijd en ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om en nieuw bestelplatform te ontwikkelen voor en door de horecazaken in Ede. Op initiatief van horeca ondernemers uit Ede zijn wij dit platform gaan ontwikkelen voor de bewoners uit de gemeente Ede. Hiermee zorgen wij dat uitbaters van deze horeca zaken niet uitgekleed worden bij elke bestelling door Thuisbezorgd.nl. Het geld welke uitgegeven wordt, zal hiermee in de gemeente Ede blijven en niet doorvloeien naar een multinational. Dit kan op den duur tot gevolg hebben dat jouw favoriete restaurant/snackbar de prijzen weer kan stabiliseren, daar zij niet 13% van elke bestelling af hoeven te staan. Dit betekent automatisch dat jij als consument daar ook baat bij hebt.

Met trots melden wij jou dat wij een geheel nieuwe platform hebben ontwikkeld, waar je bij je favoriete restaurant en/of snackbar bestellingen kan plaatsen, Lokaalbezorgd.com. Op onze platform kan jij zeer uitgebreid en met het gewenste gemak jouw favoriete gerecht laten bezorgen. Hiermee willen wij een win-win situatie creëren voor zowel de consument als de ondernemers. Het is een lokale platform welke in de toekomst dat ook zal blijven!

Het platform is zo goed als klaar en binnenkort gaan wij online. Volg ons via Facebook, Instagram en/of www.lokaalbezorgd.com om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. De horeca ondernemers wensen natuurlijk dat dit een daverend succes wordt. Echter kunnen enkel wij als consument daarvoor zorgen, door massaal lokaalbezorgd.com te gaan gebruiken.

Jouw favoriete restaurant/snackbar en wij rekenen uiteraard op jouw deelname en een heleboel enthousiasme, laten wij hier een daverend succes van maken met z’n allen!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie