Uitbreiding BSO29 de Flierefluiter

2 november 2011 om 00:00 Regio

BENNEKOM - Buitenschoolse opvang (BSO) de Flierefluiter in Bennekom is vorige maand flink uitgebreid. Inmiddels kunnen er bij de BSO, onderdeel van Saartje Kinderopvang, dertig kinderen terecht.

,,Voorafgaand aan de uitbreiding zijn de ruimtes waar de kinderen worden opgevangen onder handen genomen. Ze zijn opnieuw geschilderd waardoor ze nu nog vrolijker en gezelliger ogen dan eerder. Tevens hebben we nieuwe spellen aangeschaft. Daarnaast is er aandacht besteed aan een ruimte voor creatieve uitspattingen”, aldus de BSO.

Speciale ‘hoeken’

,,Er is ook een aparte bouwhoek gecreëerd, zodat de bouwwerken niet meteen na elke dag hoeven worden afgebroken. Verder is er een lekkere ‘loungehoek’ om te lezen, of even helemaal niks te doen en een mooie kook- en bakruimte voor de topkoks in de dop.”

Buitenruimte

Ook heeft de Bennekomse opvang een buitenruimte. ,,Kinderen kunnen wroeten in de moestuin of appels plukken van onze eigen boompjes. Daarnaast kan er worden gevoetbald in de voetbalkooi.”

,,Ouders die de mogelijkheden voor hun kinderen na schooltijd eens willen bekijken, zijn welkom”, aldus de opvang.

u Meer informatie is te vinden op de websites www.flierefluiterbennekom.nl of www.saartje.nl. Ook kan er gebeld worden naar telefoonnummer 030-6702177. Door de uitbreiding van de buitenschoolse opvang komen er direct plekken vrij.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie