Werkman en De Jong wordt Werkmandejong

9 november 2011 om 00:00 Ondernemend

Wilco Franken is een bekende naam in de HR-branche, hij was eerder commercieel directeur bij grote landelijke uitzend- detacherings- en werving &selectie organisaties. Zijn kracht ligt bij het verbinden van mensen, bij talent, groei en ontwikkeling. Wilco Franken: ,,Ik haal energie uit dynamische omgevingen waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar verandering een soort constante is! Dagelijks ben ik bezig om mensen te laten ervaren: er zit méér in je. Ik heb al eerder samengewerkt met Bas en Jan en nu zijn we weer samen, de cirkel is rond.”

EDE - Jan Werkman en Bas de Jong begonnen in 2005 een werving- & selectiebureau in Ede. Beide vrienden, collega’s en voormalig sporters, zetten in rap tempo en succesvol bedrijf neer. Inmiddels is Werkmandejong gerenommeerd in de hele valleiregio en hebben ze 25 mensen in dienst. De directie wordt nu uitgebreid met Wilco Franken.

Werkmandejong staat voor het matchen van ambitie met ambitie. Want iedere onderneming heeft doelen die door geschikte mensen gerealiseerd worden, en ook deze medewerkers hebben persoonlijke doelen.Werkmandejong brengt deze ambities samen.

Vier labels

Werkmandejong focust zich op vier verschillende labels:interim, werving & selectie, detachering en uitzenden. Hierbij is het uitgangspunt dat persoonlijke ambities verder gaan dan een functiebeschrijving-’functies zijn tijdelijk, ambities zijn voor het leven’ - en dat ondernemingen willen groeien, net als mensen.

,,Het bedrijf aan de Stationsweg in Ede krijgt een subtiele naamsverandering en lanceert daarom een nieuwe huisstijl en de nieuwe, alleszeggende pay-off: wij matchen ambitie met ambitie.”

Foto:

De cirkel is rond: van links naar rechts Wilco Franken, Bas de Jong en Jan Werkman.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie