Cursus Combimarkt

9 november 2011 om 00:00 Ondernemend

EDE - Sinterklaas komt zaterdag 12 november vanaf 12.00 uur op het Museumplein.

De goedheiligman zal samen met zijn Pieten weer met de trein in Ede Centrum arriveren. Met behulp van schoolkinderen van de basisscholen zullen er op het podium activiteiten zijn als samen zingen, een heuse hulppieten verkiezing en natuurlijk de wedstrijd welke klas de mooiste cadeaudoos versierd heeft.

De burgemeester zal de Sint officieel welkom heten. De grote sinterklaasoptocht zal tegen 13.00 uur van start gaan, met als uiteindelijke bestemming het Rozenplein.

De route: station Ede Centrum, Museumplein, Nieuwe Stationsstraat, Maandereind, Arnhemseweg, Vendelstraat, Achterdoelen, Boogstraat, Doelenstraat, Grotestraat, Kerkplein, Grotestraat oversteek Molenstraat, Grotestraat, Amsterdamseweg, Notaris Fischerstraat, Molenstraat, Telefoonweg, Veenderweg, Proosdijerveldweg en Rozenplein.

BENNEKOM - Het najaar is in volle gang. De dagen worden korter en daarom is dit bij uitstek de tijd om uw interieur en uw tuin te verfraaien met prachtige producten die in één klap zorgen voor het najaars- en wintergevoel. De sfeerafdeling bij Geels woonwarenhuis op de eerste etage, toont een assortiment sfeerproducten om de sfeer in en rond uw huis helemaal optimaal te maken.

,,Ook dit jaar vinden klanten bij Geels woonwarenhuis weer een kerstshow die zijn weerga niet kent. U vindt er heel erg veel unieke kerstartikelen en kerstverlichting. Aan de presentatie van onze kerstshow besteden we altijd erg veel aandacht en tijd. We willen u precies die kerstsfeer laten zien zoals u die thuis ook wilt creëren. De kerstshow is niet voor niets anders dan u gewend bent: vol met inspiratie’’, aldus Geels.

Geels woonwarenhuis streeft er naar om u vooral producten te presenteren die klanten ergens anders niet snel zult tegenkomen. ,,Dat maakt de sfeerafdeling en de kerststhow tot een belevenis. U kunt er heerlijk rondkijken, artikelen met elkaar combineren, uitproberen en vooral ook gezellig genieten. De bezoekers van onze kerstshow krijgen er volop ideeën.’’

Geels woonwarenhuis is gevestigd aan de Kerkhoflaan 17-23 in Bennekom. Parkeren kan er gratis voor de deur. Een impressie van de sfeerafdeling en de kerstshow: www.geelswoonwarenhuis.nl .

EDE - Bij Combimarkt start binnenkort weer de cursus fotograferen voor iedereen die een digitale camera heeft en de mogelijkheden nog niet kent.

De fotografiecursus is op de praktijk gericht met veel foto voorbeelden en persoonlijke aandacht gegeven door de fotograaf Frits Muns. De doelstelling van deze cursus is om te komen tot betere resultaten door gebruik te maken van de mogelijkheden van de digitale camera.

De items die uitvoerig worden behandeld zijn onder meer: Geheugenkaarten * Programmastanden *ISO waarden *Symbolen op de camera * histogram * Belichtingsmeting* Diafragma en sluitertijd *Tegenlicht correctie * onscherpte / autofocus * Bewegingsonscherpte *Scherpte en diepte scherpte * Dieptescherpte bij macro *Tabellen *Groothoek -en telelens * Brandpunt afstanden * Compositie,perspectief en contrast * Macrofotografie * Witbalans * Alles over flitsen

De cursus is voor 2 avonden en kosten € 79.00 incl. handboek. Data: vrijdagavond 18 & 25 november van 19:00 - 21:30 uur. Combimarkt, Grotestraat.

u Meer op www.edestad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie