Overnachten, confereren en heerlijk eten bij De Scheleberg

9 november 2011 om 00:00 Ondernemend

,,Hotelgasten kunnen in de zomer gebruikmaken van het zwembad en de tennisbaan is het gehele jaar beschikbaar. De snackbar is alleen in de zomerperiode geopend’’, aldus de woordvoersters Maxime van Gestel en Miranda Henzen. ,,Het wildseizoen gaat op 8 november van start met haas, hert en wildzwijn op het menu. Daarbij wordt een aantal mooie wijnen geserveerd uit diverse landen’’, vertellen zij. In de decembermaand wordt De Scheleberg aangekleed met veel verlichting om de sfeer te verhogen. ,,Op eerste en tweede Kerstdag wordt een muzikale Kerstbrunch verzorgd tegen een aantrekkelijke prijs. Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig vooraf te reserveren’’, aldus het tweetal.

Wildseizoen begint bij Landhuis De Scheleberg LUNTEREN - Naast een conferentieoord heeft Landhuis De Scheleberg een breed scala aan verblijfsmogelijkheden te bieden zoals hotelovernachting, ontbijt, lunch, diner en er is een gezellige bar. Op het gezellige terras kunnen ruim honderd gasten een zitplaats vinden. Ook passerende fietsers komen hierheen, via de fraaie oprijlaan, om een kopje koffie of thee te drinken. Binnen in het restaurant kunnen negentig gasten genieten van een ontbijt, lunch of diner.

Het hotel omvat zestien kamers voorzien van tv, luxe badkamer, airco, internetverbinding en telefoon. De dependance-kamers hebben een eigen terras bij de kamer. Volgens Maxime en Miranda ,,kunnen de gasten gebruikmaken van een fiets - of wandelarrangement. Ook is het mogelijk om met een groep een wandeling te maken met de boswachter.

Conferentiezalen

De Scheleberg beschikt over vier conferentiezalen waarvan er één als Heerenkamer is ingericht. In alle zalen hangen flat-screens waar de laptop op kan worden aangesloten en waar onbeperkt internet beschikbaar is. In de zaal kunnen de gasten onbeperkt gebruikmaken van koffie en thee. ,,De Scheleberg biedt ook de mogelijkheid een 32 uur-arrangement te boeken met overnachting.’’

Volgens Miranda is het mooie van hun beroep ,,Het de gasten naar de zin te maken met hun verblijf in het landhuis.’’ Maxime vindt het mooi als de gasten met een lach de Scheleberg verlaten: ,,Dat geeft mij veel voldoening!’’ Ze toekomst hopen beiden in de toekomst ‘hun droom’ verder uit te breiden.

Landhuis De Scheleberg

Immenweg 15, Lunteren

Tel. 0318-485996

www.landhuisdescheleberg.nl

Foto:

,,Het wildseizoen gaat op 8 november van start met haas, hert en wildzwijn op het menu’’, vertellen Maxime van Gestel en Miranda Henzen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie