Doelpunten: Nico van Roekel 1-0; Arnold Visch 1-1; Jarco van den Dikkenberg 2-1.

9 november 2011 om 00:00 Voetbal

Advendo’57 zit in een goede periode. ‘t Harde werd met 2-1 op de knieën gekregen. ,,Een verdiende zege’’, meende Jan Gaasbeek. ,, De eerste drie kwartier waren de beste van de huidige competitie. We verzuimden alleen met een doelpunt of drie afstand te nemen.’’ Nu bleef het beperkt tot een treffer van Nico van Roekel, na voorbereidend werk van Martijn van den Dikkenberg. Dezelfde Van Roekel, de broertjes Jarco en Martijn van den Dikkenberg en Jaap van Doorn lieten mooie kansen liggen. Zelfs een strafschop van Dick ten Ham, op slag van rust, werd over geschoten. ,,Dat gaat toch tussen de koppies zitten’’, aldus Gaasbeek. ,,Omdat wij geen druk meer zetten, liepen we steeds verder naar achteren. Uit een strafschop valt de 1-1. Dan denk je: dat geven we toch niet uit handen.’’ Tien minuten voor tijd viel dan toch de 2-1. Jarco van den Dikkenberg scoorde uit een assist van invaller Martin Henzen. Op dat moment speelde ‘t Harde al met tien man na een rode kaart. ,,We beginnen steeds beter te voetballen’’, concludeerde Jan Gaasbeek.