Doelpunten: Johan Pater 1-0; Mo Ajiach 2-0.

9 november 2011 om 00:00 Voetbal

,,Een matige wedstrijd”, aldus de uitblazende Johan Pater. Die met zijn ploeg wel een 2-0 zege noteerde. ,,AZSV is een stugge fysiek sterke ploeg. Wij zakten, zeker na rust, veel te veel in”, meende de routinier. Bij de thuisploeg zorgde het doorschuiven van Remco Speelziek voor onrust bij AZSV. De eerste kans was voor DTS Ede. Het was Martin Speelziek die de bal te weinig vaart mee gaf. In de 23e minuut scoorde Johan Pater uit een vrije trap de bevrijdende 1-0.

,,Ik zag de keeper niet goed staan. Hij zat er lekker in”, oordeelde de hardwerkende DTS’er. Die even later Remco Speelziek de kans bood. Het vlammende schot ging over. In het tweede bedrijf speelde AZSV wat gedurfder. Maar het was DTS dat scoorde. Mo Ajiach kreeg de bal en de aanvaller legde een lange weg af. Met als bekroning de 2-0. DTS kreeg nog mogelijkheden. Maar gescoord werd er niet meer. ,,De punten zijn binnen. Slecht?. Wie praat daar straks nog over”, besloot Pater.