Doelpunten: Arnand van Norel 0-1; Wolbert van de Koot 1-1; Escher van Norel 1-2; Gert Rene Kok 2-2; Gerdo Brons 2-3.

9 november 2011 om 00:00 Voetbal

,,Over het uitsyndroom hoeven we het voorlopig niet meer over te hebben”, glunderde Harskamp trainer Pol. Zijn ploeg boekte bij De Veluwse Boys een 2-3 zege. ,,En dik verdiend. Maar we maakten het ons zelf erg lastig door de 1-3 niet te scoren. Winnen in een uitwedstrijd was belangrijk. Anders gaat de ploeg wel in een uitsyndroom geloven”, verklaarde Pol. Hij zag zijn ploeg goed acteren. Dat leverde in de zevende minuut een 0-1 stand op. ,,Een scrimmage volgde en drie Harskampers wilden de trekker wilden overhalen. Maar Arnand van Norel gaf het beslissende tikje: 0-1. Harskamp liet mogelijkheden liggen.’’

En wie niet scoort, ziet dat de tegenstander wel doen. De Veluwse Boys kwam onverwacht op een 1-1 stand. Maar pal voor rust was het Escher van Van Norel die scoorde. ,,Uit een voorzet van Danny Burgwal : 1-2. Het spelbeeld na rust bleef onveranderd. Een aanvallend en beter Harskamp. Maar het scoren van de 1-3 liet de ploeg achterwege. En in de slotminuut scoorde de thuisclub de 2-2. Ik dacht: ‘het zal toch niet’. Maar Gerdo Brons scoorde alsnog de beslissende 2-3”, besloot een opgeluchte Jan Willem Pol.