Doelpunt: Murat Demir 0-1.

9 november 2011 om 00:00 Voetbal

Ede/Victoria moet even een stapje terug doen. De topper tegen DVE-Trajanus werd met 0-1 verloren. ,,Op basis van het veldspel verdiend. Op basis van het aantal kansen niet’’, reageerde Mike Denissen.

De trainer had drie honderd procent kansen in zijn boekje genoteerd. ,,Voor de rust Martin Rozeboom en Ky Jong Chen. In de tweede helft maakte Jamahl Voois bij een één op één situatie een verkeerde keuze.’’

,,Ik vond de tegenstander de beste tot nog toe’’, ging Denissen verder. ,,Voetballend zijn ze verder dan wij. Omdat het bij ons verdedigend goed stond, en wij net iets agressiever waren, hielden we lang stand. Helaas viel vijf minuten voor tijd het beslissende doelpunt.’’ Murat Demir was de schutter voor het Turkse team uit Nijmegen, dat nu de koploper is. .

,,Op zich kan ik wel leven met dit resultaat. Misschien moet ik ook wel blij zijn. De jongens dachten dat we met Ede/Victoria voor de titel zouden kunnen gaan. Maar zover zijn we nog niet’’, besluit de debuterende hoofdtrainer.

Ede/Victoria staat nu op de vierde plaats, met wel een wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie.