Nieuwe hoortoestellen

16 november 2011 om 00:00 Ondernemend

EDE - Het kleinschalige woningbouwproject rondom de Concordiamolen in Ede is voltooid. Binnen twee jaar is het vervallen terrein omgedoopt tot een florerend woongebied waar nieuwbouwwoningen en de gerestaureerde molen met haar aanpalende gebouwen harmonieus samengaan. Op één appartement na zijn bovendien alle woningen al verkocht.

Het terrein lag er jarenlang verwaarloosd bij. Een plan van een andere projectontwikkelaar bleek niet aan de marktvraag te voldoen, waarna Kelderman het herontwikkelde met woningen voor verschillende doelgroepen. Deze aanpak was succesvol.

,,Ondanks de lastige woningmarkt zijn alle woningen en vrijwel alle appartementen inmiddels verkocht”, vertelt directeur Hans Koopman van Kelderman Vastgoedontwikkeling. Hij geeft aan dat er nog één appartement te koop is. ,,Dit 3-kamerappartement met balkon wordt nu met een forse korting aangeboden voor de prijs van 185.000 euro vrij op naam”, vertelt hij.

Volgens Koopman zijn de bewoners in het nieuwe woongebied erg tevreden. ,,We krijgen enthousiaste reacties. Natuurlijk vanwege de ligging, vlakbij het centrum. Maar ook omdat de woningen en appartementen voorzien in een behoefte. Er is gekozen voor kwalitatief hoogwaardige bouw. Dat zie je in de appartementen bijvoorbeeld terug in de inrichting van de gezamenlijke ruimtes. Die zijn luxe afgewerkt en geven een vertrouwd en veilig gevoel. Dat wordt gewaardeerd.”

u Voor meer informatie over het laatste appartement: Makelaardij Domicilie, telefoon 0318-693502, www.domicilie.nl .

EDE - Gorvita & Van Ewijk zonwering en vloeren stelde maandag het bedrijf aan de Zandlaan 22a open voor de opname van het TV-programma My First Home van RTL 4.

Er werd hier een shopmoment gefilmd. De interieurexpert en de dame van het huis in kwestie kwamen hier een vloer kiezen. Zeven man sterk was hierbij aanwezig, van de cameraploeg My First home en van Quick-Step met vertegenwoordiger Simen Albada.

EDE - Onzichtbaar, waterbestendig en stofdicht zijn voornamelijk de nieuwe hoortoestellen die tijdens het 57e EUHA congres in Duitsland eind oktober werden gepresenteerd.

Steven Rietberg van Rietberg Hoorzorg was hier de laatste vijf jaar zelf als standhouder voor een fabrikant aanwezig, maar dit jaar ging hij met een nieuwe doel naar het congres. ,,Me oriënteren op de nieuwste ontwikkeling op hoortoestelgebied was dit jaar mijn hoofddoelstelling. Met de nieuwste ontwikkelingen kan ik mijn klanten nog beter van maatwerk voorzien.”

De zichtbaarheid van een hoortoestel is voor velen nog een grote hindernis. Wanneer eenmaal tot aanschaf is overgegaan zijn storingen door vuil en vocht hinderlijke gebreken.

Met de vergevorderde miniaturisering van elektronica en ontwikkeling van materialen kan een in-het -oor hoortoestel zo diep geplaatst worden dat het nauwelijks van buiten gezien kan worden. Volgens Rietberg de ideale oplossing voor mensen die tegen het cosmetisch aspect aan lopen.

Door speciale coatings en afdichting van de hoortoestelbehuizing zullen storingen door vuil en vocht tot een minimum gereduceerd worden. Dit is bijzonder plezierig voor mensen die vaak te maken hebben met vochtige weersomstandigheden of transpiratiegevoeligheid. Per ongeluk onder de douche stappen of in het water springen zal geen defect hoortoestel meer op te leveren.

Vrijblijvend uitproberen? Rietberg Hoorzorg is gevestigd aan de Veenderweg in Ede.

u Tel: 0318-769024

http://www.rietberghoorzorg.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie