Doelpunten: Gijsbert Bunt 0-1; Jeroen Jansen 0-2; Erwin van Essen 1-2; Chris van Geerestein 2-2; Laurens Foekens 2-3.

16 november 2011 om 00:00 Voetbal

De ontlading was groot toen Laurens Foekens in extra tijd uit een vrije trap de 2-3 binnen pegelde tegen Stroe. ,,Een meer dan verdiende zege’’, vond Fred van Zutphen.

,,Zeker de eerste helft waren wij heer en meester.’’ Tekenend was dat Stroe voor de rust geen enkele kans kreeg. Otterlo, dat met de uitblinkende Lars Spans goed inspeelde op het 4-4-2 systeem van de thuisclub, verzuimde via Martijn Meijer op voorsprong te komen. Kort voor de rust maakte Gijsbert Bunt de meer dan verdiende 0-1. De eerste minuut na de rust bleek cruciaal. Waar Rick Verschuur de bal eerst van de lijn haalde en Chris van Geerenstein de daarop volgende corner tegen de binnenkant van de paal kopte, maakte Otterlo uit de tegenaanval de 0-2 door Jeroen Jansen. Stroe vocht zich terug in de wedstrijd: 2-2. Tussendoor had Foekens verzuimd de wedstrijd in het slot te gooien. Maar uiteindelijk door goudhaantje Laurens Foekens weet Otterlo weer wat winnen is.