Ali Alkan

16 november 2011 om 00:00 Voetbal

Arbiter Rutten was het op zaterdag 10 september na 63 minuten goed zat. Het commentaar op de leiding van Germania kant. De wedstrijd tegen Ede/Victoria werd bij een 2-2 stand gestaakt. Inmiddels heeft de KNVB tuchtcommissie uitspraak gedaan. Germania werd schuldig verklaard. Een boete van 50 euro volgde. En het restant moet in Ede worden uitgespeeld. Daarnaast werd de Groesbeker doelman Kay Veldhuis, wegens een grove belediging al van het veld gestuurd, voor drie wedstrijden geschorst. Op zaterdagmiddag 26 november staat het restant (27 minuten, red.) op de rol. Ede/Victoria begint om half drie. En heeft een mannetje meer.

Willem van Santen, in 1941 één van de oprichters van de voetbalvereniging Otterlose Boys, en Erelid, is op 87-jarige leeftijd overleden. ,,Hij vervulde van 1952 tot 1958 de functie van voorzitter’’, zegt de huidige preses Bertus Hendriksen. ,,Willem was voor de vereniging, in het bijzonder bestuurlijk, een zeer gewaardeerd clublid. Onder zijn voorzitterschap is de basis gelegd voor een goed georganiseerde Sportvereniging Otterlo. Wij herinneren hem als een inspirerend voorbeeld voor een ieder die zich met de voetbalvereniging bezighoudt.’’

Nick de Bondt heeft in zijn eerste ontmoeting voor Oranje onder 18 gelijk gespeeld. De vriendschappelijke wedstrijd op Urk tegen Roemenië eindigde in 1-1. De tegenwoordig voor Ajax uitkomende Otterloër speelde de hele wedstrijd. De Bondt, die een verdienstelijke indruk maakte, miste in de slotfase nog dé kans op 2-1.

Kevin van Kampen is gestopt bij Lunteren. Reden is een aanhoudende blessure aan de enkel. De tweedeklasser wordt dit seizoen toch al geteisterd door blessures. Van de oorspronkelijke selectie van 24 spelers, waren er zeven spelers niet beschikbaar voor het duel tegen Zeewolde. Ook Ewart van der Steege, Dennis van de Bunt, Ruben van de Fliert, Tonnie Otten, Jeroen Gaasbeek en Mark van de Weerd konden niet in actie komen.

Bij Volendam tegen Bennekom maakte voor het eerst sinds lange tijd Luciën Dors weer zijn opwachting in de basis. Dezelfde speler werd later vervangen door Abdulai Rogers, die ook terugkomt van een blessure. Ook Lennart van de Peppel was na blessureleed als invaller weer van de partij. Daarentegen lijkt doelman Sjoerd Rensen met een gebroken pink voorlopig uitgeschakeld.

Ali Alkan, de van SVL overgekomen spits, maakte tegen NSC zijn officiele debuut. ,,Dat geeft voorin meer armslag”, aldus Eric Speelziek. Die ook Raoul Berends als spits beschikbaar heeft.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie