Doelpunten: Dennis Bergs 1-0, 2-0; Cornel van Eck 2-1.

23 november 2011 om 00:00 Voetbal

Lunteren slaagde er niet in de negatieve serie te onderbreken. Bij Zwolsche Boys, dat de laatste vijf ontmoetingen had verloren, werd nu ook aan het kortste eind getrokken: 2-1. ,,De tegenstander liet ons het spel maken´´, had Peter van Eck gezien. ,,Daardoor hadden wij een optisch overwicht. Maar echt potten breken konden wij niet. Zwolsche Boys gokte op de omschakeling. Op slag van rust was er balverlies van ons voorin. En binnen een mum van tijd was het 1-0.´´ ,,Dan is er nog niet zo veel aan de hand. Echter laten wij al snel in de tweede helft zo maar een speler weglopen. Dat betekende de 2-0.´´

,,Ik moet zeggen dat we het daarna goed hebben opgepakt´´, vervolgde Van Eck. ,,Nadat Gerwin Hoogendoorn al een kans had gemist, scoorde Cornel van Eck uit een vrije trap de 2-1. De bezieling en strijd was er weer. Jammer dat we zeker uit vier, vijf goede kansen geen doelpunt wisten te maken. Dan zie je dat het stukje vertrouwen er niet is.’’