Doelpunten: Dave Magee 1-0; Saba Gwedelidze 1-1; Timon Beimers 1-2.

23 november 2011 om 00:00 Voetbal

,,Misschien wel de beste eerste helft van dit seizoen”, meende DTS Ede trainer Eric Speelziek. Toch verloor DTS na een 1-0 ruststand met 1-2 van het bezoekende WVF. ,,Maar de wissel Niels van den Top voor Govert van de Visch pakte verkeerd uit. Ik dacht de achterhoede te stabiliseren. Dat reken ik mezelf zwaar aan”, vervolgde Speelziek zelf kritisch. DTS had in de eerste helft de strijd tegen WVF moeten beslissen. De ploeg was oppermachtig, kreeg legio kansen, maar scoorde te weinig. Remco Speelziek en Dave Magee hadden al snel de score kunnen openen. ,,WVF had geen aanvallende intenties had. Dan is scoren heel belangrijk. Dave Magee maakte binnen tien minuten een mooi doelpunt:1-0”, aldus Speelziek. Maar DTS vergat daarna de trekker over te halen. Na ruim een uur spelen sloeg WVF toe. Eerst was het Saba Gwedelidze die een strafschop benutte:1-1. Veroorzaakt door de uit zijn doel stormende Özkan Yilmaz. ,,Nog geen vijf minuten later stond het zelfs 1-2. Timon Beimers kon ‘rand zestien’ meter zomaar uithalen”, besloot Speelziek.