Motivatie

23 november 2011 om 00:00 Voetbal

Adnane Tighadouini (19) is geselecteerd voor het Olympisch elftal van Marokko. Het is de tweede keer dat de Vitesse aanvaller uit Ede een uitnodiging ontvangt. Marokko hoopt zich in november en december te kwalificeren voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen.

Dorpsgenoot Soufian el Hassnaoui was ook uitverkoren door bondscoach Pim Verbeek. De spits van De Graafschap kreeg geen toestemming van zijn club.

Edesche Boys aanvoerder Adil Larech is gestopt. ,,Hij kon zijn werk niet meer combineren met de Boys. Daarnaast heeft Adil last van een knieblessure. En had geen plezier meer in het voetballen”, geeft elftalleider Andree van de Kraats als verklaring. Die nog aanvulde dat Larech een trainerscursus volgt.

Sjoerd Rensen blijkt tegen Volendam vier scheurtjes te hebben opgelopen in zijn pink. De verwachting is dat de Bennekom doelman enkele weken is uitgeschakeld. Kevin Moeliker is zijn vervanger. Buiten verder nog Gökhan Yilmaz, was iedereen beschikbaar voor Bennekom tegen Ter Leede. Ook Kevin Sissing kon in afwachting van zijn beroep spelen. Het gevolg was dat de vaste aanvoerder Roel Kamphorst zijn schorsing achter de rug had, maar wel op de bank zat, net als vaste waarde Mees Heller.

,,We hadden het veel eerder moeten afmaken’’, stelde Fred van Zutphen na afloop van Otterlo tegen Oene. ,,Of het lek boven is? Ik denk het wel. Belangrijk is dat toen we een paar weken geleden onderaan stonden, het rustig is gebleven. Dat is een compliment aan het bestuur. Zelf moeten we nu proberen zaterdag de resterende drie kwartier tegen Hoevelaken te winnen. Dat staan we gelijk met SDS, als we aan de onderlinge confrontatie beginnen.’’

Een dubbel verlies voor SDS’55. Eerst liet afgelopen week Jaco Jacobs weten werk en privé niet meer te kunnen combineren met het voetbal. Daarna werd ook met 2-1 van EFC’58 verloren. ,,Het stoppen van Jaco is een aderlating’’ stelde Jan Fluit. ,,Een goede speler met veel inzicht. Hij was een verlengstuk van mij in het veld.’’

,,Ik wil graag mijn contract verlengen. Het bevalt goed bij Harskamp. Er is jeugd ingebracht. Het spelplezier is terug. Maar het woord is aan bestuur en spelersgroep.”

,,Het gevaar dat De Kieviten wordt onderschat is levensgroot. Maar mijn taak is daarvoor te waken”, meende Pol vooraf. Zijn ploeg had er duidelijk moeite mee. Harskamp was onherkenbaar in vergelijking met de voorgaande wedstrijden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie