Doelpunten: Andy van Engelenburg 0-1; Jeffrey van Nieuwenhuisen 0-2.

23 november 2011 om 00:00 Voetbal

Edesche boys won bij V en L met 0-2. ,,Een nuttige overwinning. De Boys heeft het best lastig gehad. Onze keuzes waren niet altijd even goed. Maar de driepunter telt”, glimlachte trainer Mart Gerrist.

Bij Edesche Boys was sprake van een goede collectieve prestatie. Er werd als team gespeeld. En de nodige kansen kwamen. Maar het duurde tot de 44e minuut voor er werd gescoord. Het was Andy van Engelenburg die de 0-1 liet aantekenen. ,,In de rust heb ik aangegeven dat onze spitsen Van Engelenburg en Mark van Engelshoven snel zijn. Dan moet je op het juiste moment starten. Nu stonden we veel te vaak buitenspel. Dat is ook na rust niet goed uitgespeeld”, vervolgde Gerrist zijn analyse. Hij zag V en L na rust met vier spitsen acteren. ,,V en L bracht nogal wat lengte in. Maar doelman Ricardo van de Kraats bleek een stabiele factor. Hij heeft ons een aantal malen in de wedstrijd gehouden “, wist Gerrist te melden. Rudy Möller verzond een prachtige steekpass op Mark van Engelshoven. Die was niet zelfzuchtig en bediende Jeffrey van Nieuwenhuisen. Hij knalde de 0-2 tegen het nylon.

,,Boys blijft stevig in het linkerrijtje”, besloot Mart Gerrist zijn relaas.