Doelpunten: Andre van den Heuvel 1-0; Karim Lahri 1-1, 1-2; Kemal Kandemir 1-3; Bas Derksen 1-4; Kevin Bijsterveld 1-5.

23 november 2011 om 00:00 Voetbal

Fortissimo is aan een goede reeks bezig. Het Arnhemse MASV werd met 1-5 verpulverd. ,,Het was af en toe net een kat en muis spelletje. Als alle kansen waren benut worden de dubbele cijfers gehaald. En dan vond ik ons spel nog geen eens geweldig”, meende Fortissimo trainer Marco Rou kritisch. Hij zag zijn ploeg slap beginnen tegen MASV, dat slechts vier punten binnensleepte. In de 27e minuut namen de Arnhemmers een 1-0 voorsprong. ,,Maar vanaf de aftrap forceerden we een corner. Kemal Kandimir zette voor en spits Karim Lahri was er als de kippen bij: 1-1. Een geconcentreerd Fortissimo kan veel”, vervolgde Rou.

Het was Karim Lahri die de Edenaren aan de leiding bracht. Hij benutte een strafschop wegens hands onberispelijk:1-2. ,,In de rust heb ik de ploeg nogmaals op scherp gezet”, aldus Rou. Ondanks dat er veel kansen werden gemist, brachten Kemal Kandemir, Bas Derksen en Kevin Bijsterveld de stand op 1-5. ,,Uit de laatste zes wedstrijden liefst zestien punten gehaald. Nog twee wedstrijden voor de winterstop. Als we die goed doorkomen, blijft Fortissimo meedoen voor nacompetitievoetbal”, wist Rou zeker.