KernGroen vakman van het jaar

23 november 2011 om 00:00 Ondernemend

Eigenaar Dick Bothof begon een jaar geleden als zelfstandig ondernemer met zijn bedrijf. Hij kwam uit de branche en had verstand van zaken om als zelfstandig ondernemer van start te gaan.

‘We zijn trots op onze gemotiveerde hoveniers’ RENKUM - Hovenier - en straatbedrijf KernGroen in Renkum is uitgeroepen tot vakman van het jaar.

,,Voordeel is dat je een eigen koers kunt varen op het gebied van bedrijfsvoering. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid - en maatschappelijk ondernemen’, aldus de eigenaar.

Vooruitstrevend

,,De inzet van personen met een arbeidsbeperking is daar een voorbeeld van. Belangrijk is ook dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen toepassen ten gunste, en niet ten koste, van prijs - en kwaliteit. Wij zijn doorlopend op zoek naar vooruitstrevende initiatieven op het gebied van duurzaamheid en komen graag in contact met ondernemers die onze ideeën willen uitwisselen. Onze werkwijze is dat we een compleet pakket aanbieden. Dat gaat van een advies - en ontwerpfase tot realisatie - en onderhoud.”

,,Tijdens dit proces worden, waar mogelijk, onze vakbekwame hoveniers ondersteund door personen met een arbeid beperking”, vervolgt Bothof.

,,Op deze manier zijn we het afgelopen jaar veel opdrachtgevers van dienst geweest. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven - en instellingen maar ook overheden en SW bedrijven in heel Nederland. Belangrijke opdrachtgevers in de regio zijn Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren, Bethanië, Hooijer in Renkum, Roseboom Ede, maar ook Permar, Lander in Geldermalsen - en UW groen in Utrecht.”

,,Als Kerngroen leveren we uitsluitend top kwaliteit. Wij werken zowel bij particulieren als wel bij bedrijven - en instellingen in het hoogste segment. Toch maakt onze heldere kijk op de uitvoering het aantoonbaar mogelijk dat wij aanzienlijk voordeliger werken. In één jaar tijd zijn we gegroeid naar een achttal vaste medewerkers welke in piek periodes wordt uitgebreid tot circa twintig medewerkers.”

Werkgelegenheid

,, Wij zijn er trots op dat wij, mede door de inzet van onze zeer gemotiveerde hoveniers, dit in korte tijd hebben kunnen bereiken. In die korte tijd zijn we inmiddels een begrip geworden in de regio. Wat betreft de komende jaren hebben we tal van grootse en vooruitstrevende plannen. In de komende jaren willen nog meer personen met een arbeidsbeperking werkgelegenheid bieden. Om deze plannen te realiseren zoeken wij opdrachtgevers in de particulieren sector, bedrijven, instellingen, overheden en SW bedrijven’’, besluit de nog jonge ondernemer.

KernGroen BV

Energieweg 7

Renkum

Telefoon: 0317-357779

: www.kerngroen.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie