Woekerpolis - en nu verder!

23 november 2011 om 00:00 Ondernemend

BENNEKOM - Keurslager de Haas opent vrijdag 25 november de deuren van haar nieuwe winkel in de Dorpsstraat 17 in Bennekom. Deze nieuwe winkel betekent de achtste voor De Haas, want dat Keurslager de Haas geen onbekende is in slagersland is een feit.

Tegen alle trends in, weet Keurslager de Haas steeds weer op perfecte locaties nieuwe slagerijen te openen.

‘Wat u kunt verwachten? Na een kleine interne reorganisatie treft u in deze winkel allereerst de vertrouwde kwaliteit en een servicegericht team van medewerkers aan. Daarnaast is Keurslager de Haas hét adres voor uw verse vlees- en vleeswarenaankopen, salades en grillspecialiteiten. Verder kunt u terecht voor heerlijke dagverse kant-en-klare maaltijden, die in de winkel worden bereid. Aspecten die Keurslager de Haas hoog in het vaandel heeft staan zijn: vakmanschap, kwaliteit en service’.

Keurslager de Haas beschikt over een eigen worstmakerij, waar onder meer leverworst, rookworst, rauwe ham, rookvlees en natuurlijk nog veel meer worstsoorten zelf worden gemaakt. Hier kunt u natuurlijk ook van genieten bij de Keurslager in Bennekom.

Om de opening van deze winkel te vieren zijn er op vrijdag 25 en zaterdag 26 november diverse aantrekkelijke openingsaanbiedingen te verkrijgen.

Kortom, met de komst van Keurslager de Haas in Bennekom is de klant verzekerd van een vertrouwd adres om te genieten van vertrouwde hoge kwaliteit.

Keurslager de Haas

Dorpsstraat 17

6721 JH Bennekom

T:0318-417810

E:info@keurslagerhaas.nl

W:www.keurslagerdehaas.nl

EDE - Ruim 4 miljoen mensen hebben een woekerpolis; een veel te dure verzekering voor een hypotheek, studie of pensioen.

Wilt u ook af van uw woekerpolis maar weet u niet hoe? Kom dan naar de gratis workshop ‘ Verder zonder woekerpolis’. Samen met financieel experts Hubrien Meijaard en Robert van As leert u hoe u geld kunt besparen en voor rust en duidelijkheid zorgt in uw geldzaken.

Deelnemers aan de gratis workshop kunnen hun eigen polissen meenemen (als ze willen) om na te gaan welke alternatieven er in de eigen situatie mogelijk zijn. Zodat u in de toekomst meer geld overhoudt, tegen aanzienlijk lagere kosten.

Financieel planners Robert van As en Hubrien Meijaard geeft antwoord op vragen als:

* Heb ik een woekerpolis?

* Hoe kom ik er vanaf?

* Hoe kies ik een voordelig maar betrouwbaar alternatief?

* Hoe weet ik dat ik genoeg vermogen opbouw?; * Hoe krijg ik rust in mijn geldzaken?

Wat: gratis workshop ‘Verder zonder woekerpolis’.

Wie: financieel planners Hubrien Meijaard en Robert van As.

Wanneer: dinsdag 29 november, 19.30-21.30 uur

Waar: Hotel de Paasberg, Arnhemseweg 20, 6711 HA Ede.

Wanneer: woensdag 30 november, 19.30-21.30 uur

Waar: BonVie, Admiraalvlinderlaan 2, 4105 TH Culemborg.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie