Schitterende kerst bij Lunterse Boer

23 november 2011 om 00:00 Ondernemend

Waar veel restaurants tijdens de kerstdagen gesloten zijn, heeft de Lunterse Boer een lange traditie van openstelling, juist tijdens deze dagen. Voor iedereen die wil genieten van een onbezorgde kerst. In een feestelijke ambiance staat het team van het restaurant garant voor een culinair hoogstandje en een gastvrij familieprogramma, waarbij de kinderen niet vergeten worden. De chefkok gaat ieder jaar de uitdaging aan om zichzelf te overtreffen en dat lukt hem telkens weer.

LUNTEREN - In de bossen rond de Lunterse Boer laten de herfstkleuren al duidelijk merken dat de winter eraan komt. Voor velen zijn de kerstdagen het startsein voor het echte genieten van kou en sneeuw! Na een winterwitte wandeling door de bossen is de aankomst bij de Lunterse Boer een ware verrassing. Eenmaal binnen kijk je je ogen uit. Je wordt omarmd door de warme sfeer van het hotel-restaurant, waar het heerlijk vertoeven is. Gezellig bij de openhaard en de kerstboom. Even rust en jezelf lekker laten verwennen door culinaire verrassingen, een glas wijn of een heerlijke warme chocolademelk met slagroom.

,,Ik word er blij van als ik de gasten zie genieten. Met een kaart vol heerlijke gerechten en verrassende amuses gaat dat zeker ook dit jaar weer lukken!”, aldus chef Mourad Idrissi. In de keuken van de Lunterse Boer tolereert Mourad alleen de beste ingrediënten. En dat zie je terug in de gerechten, die van hoge kwaliteit zijn. Binnenkort kunnen gasten ook letterlijk een kijkje in de keuken nemen. De keuken wordt verbouwd en krijgt een open karakter, waardoor gasten de koks aan het werk zien.

Bianca Maarseveen wil het gasten graag naar de zin maken. ,,Het hotel en restaurant worden op een smaakvolle manier in kerstsfeer gebracht. Dat zorgt voor gezelligheid en warmte. Tussen 11.00 en 14.30 uur kunnen gasten genieten van een Bourgondische brunch. Bij ontvangst serveren we een feestelijk aperitief met aansluitend een geurige bouillon. Vervolgens wordt een rijkelijk buffet geopend. Net als in voorgaande jaren bieden we een ruime keuze uit heerlijke gerechten. Als feestelijke afsluiting is er een kleurrijk en sprankelend dessertbuffet. Een prachtig culinaire ervaring!”

Ook de prijs voor dit alles is een aangename verrassing. Dit jaar biedt de keuken de kerstbrunch aan voor een bedrag van € 38,50 per persoon, waarbij het aperitief is inbegrepen. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is de prijs € 18,50 per persoon.

Op 1e kerstdag serveert de Lunterse Boer een feestelijk 5-gangen kerstdiner. De aanvang van het diner is 18.30 uur. Voor het kerstdiner inclusief een feestelijk aperitief en 3 amuses betalen gasten € 53,50 p.p. De prijs voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is € 27,50 p.p

.

Mensen die liever van een diner houden in de vorm van een buffet, kunnen het beste voor 2e kerstdag reserveren. Op de rijkelijk gevulde buffettafel staan culinaire verrassingen. De avond wordt afgesloten met een kleurrijk dessertbuffet. De aanvang is om 18.00 uur. Voor het buffet inclusief amuses en een feestelijk aperitief wordt gasten € 49,50 per persoon in rekening gebracht. Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen € 24,50 per persoon.

Reserveren is noodzakelijk en kan via de site of receptie. Telefoon: 0318-483657 E-mail: info@lunterseboer.nl - www.lunterseboer.nl

Foto's:

Bij de Lunterse Boer worden de gasten omarmd door de warme sfeer van het hotel-restaurant.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie