Scheidsrechters

30 november 2011 om 00:00 Voetbal

De bij Blauw Geel’55 werkzame hoofdtrainer Marcel van der Hoop heeft zijn contract bij de Edese tweedeklasser verlengd. ,,De gesprekken over de toekomst van Marcel van der Hoop bij Blauw Geel ‘55 verliepen in een uitstekende sfeer. Het bestuur is dan ook bijzonder blij dat hij ook volgend seizoen als hoofdtrainer aan de club verbonden blijft”, aldus woordvoerder Wibo Tijsseling.

Marcel van der Hoop kan terugkijken op een goede competitiestart. Blauw Geel ‘55 presteert uitstekend en is de koploper in de tweede klasse. ,,Het voetbalplezier dat hij uitstraalt weet Marcel ook over te brengen op de jonge spelersgroep en de totale begeleiding van de Blauw Geel hoofdmacht”, meent Tijsseling. Assistent-trainer Eelco Harms heeft de wens te kennen gegeven komend seizoen meer tijd aan zijn nog jonge gezin te willen besteden, Hij zal aan het eind van dit seizoen stoppen als assistent. Harms is al vele jaren aan het eerste elftal van Blauw Geel verbonden. De club betreurt zijn vertrek, maar respecteert zijn besluit.

Diverse voetbalclubs hielden de afgelopen week haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Opvallend daarbij was dat voorzitters honkvaste bestuurders blijken te zijn. Zowel bij Otterlo, Blauw Geel ‘55 als DTS Ede werden zij herkozen.

Bij Blauw Geel werd voorzitter Ed de Bakker herkozen. Afscheid nam Marije Uiterwijk als bestuurslid van Blauw Geel ‘55. Tijdens haar ruim drie jarig bestuurslidmaatschap heeft Uiterwijk binnen het bestuur het vrouwen- en meisjesvoetbal onder haar hoede gehad. Amanda van de Pol werd door het bestuur voorgedragen en met unanieme stemmen door de leden gekozen.

Bernhard Heikamp en Eric Brinkhuis werden eveneens door de ledenvergadering herbenoemd als bestuurslid. De leden Roelof Keuken, Michon de Haan en Aart de Graaf werden benoemd tot Lid van Verdienste wegens hun bijzondere prestaties voor de vereniging.

Regerend voorzitter Ron Polman werd bij DTS Ede voor een nieuwe periode herkozen. De preses zwaait al sinds 2005, als opvolger van Jan Randewijk, de scepter. De leden Fred Steinmeier, Wil Steinmeier-van de Brink en Ap Dominicus sr werden benoemd tot Lid van Verdienste. Zij hebben jarenlang de beste krachten aan DTS gegeven.

SV Otterlo herkoos twee zittende bestuursleden. Voorzitter Bertus Hendriksen en penningmeester Jan Randewijk aanvaarden een nieuwe termijn.

Omdat arbiter Godeman in de warming up van Bennekom tegen CSV Apeldoorn 2 geblesseerd raakte, nam in eerste instantie A. Th. De Witte, die net daarvoor Bennekom 2 had gefloten, de honneurs waar. De wedstrijd kende daardoor wel een kwartier vertraging. Na een half uur verving Rijk Middelman, met instemming van beide clubs, De Witte.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie