Doelpunten: Suzanne de Kort 0-1, 0-2; Shanice van de Sanden 0-3; Linda Helbling 1-3, 2-3; Shanice van de Sanden 2-4; Suzanne de Kort 2-5,..

30 november 2011 om 00:00 Voetbal

De verwachte uitschakeling in de bekercompetitie is voor de vrouwen DTS Ede een feit.

Zaterdag speelde de Edese ploeg tegen de beloften van FC Twente, ATC’65. DTS had nog geprobeerd de wedstrijd te verplaatsen, omdat het wegens blessures en ziekte over slechts zeven spelers kon beschikken, maar ATC’65 wilde toch spelen.

De incomplete hoofdklasser, aangevuld met speelsters uit het tweede, had veel moeite met de snelle en behendige speelsters uit het oosten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er na 90 minuten 2-6 op de teller stond.

De blauwwitten keken al snel tegen een achterstand aan door doelpunten van Suzanne de Kort (2x) en Shanice van de Sanden. Linda Helbling schoot na rust een vrije trap binnen en vervolgens een penalty.

DTS had er met wat meer geluk of scherpte wellicht een gelijkspel kunnen slepen, maar na de 2-4 door Van de Sanden was het gedaan met de ploeg uit Ede. De Kort schoot hierna nog tweemaal raak.