Doelpunten: Vincent van Vliet 0-1; Jelle Groosjohan 0-2; Ruud Kassenaar 0-3.

30 november 2011 om 00:00 Voetbal

Otterlo tegen Hoevelaken werd drie weken geleden vanwege een blessure van de scheidsrechter met een tussenstand van 0-0 halverwege gestaakt.

De thuisploeg wilde in het restant maar wat graag winnen, om de derby tegen SDS’55 met evenveel punten te beginnen. Die race tegen de klok werd verloren: 0-3.

Op het dramatisch slechte veld was het veel te onrustig van Otterlo zijde. Dat gehaaste spel leidde enkel tot een klein kansje van Laurens Foekens. Het gemis van Robin Koning, die een weekend weg was, liet zich ook duidelijk gelden.

Hoevelaken vond het best. Na een minuut of twintig nam het via een afstandschot van Vincent van Vliet de leiding. Otterlo probeerde nog meer te forceren. Maar het gevolg was alleen dat Hoevelaken met een prachtige boogbal van Jelle Groosjohan op 0-2 kwam. En Ruud Kassenaar deed kort voor het einde ook nog een duit in het doelpuntenzakje: 0-3.

Door het verlies blijft Otterlo op de derde plaats van onderen staan. Het begint de derby tegen SDS’55 met drie punten achterstand.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie