Nieuwe website BT A12

30 november 2011 om 00:00 Ondernemend

EDE - Makelaars Nieuwe Stijl Wilhelm houdt voor zijn opdrachtgevers iedere eerste zaterdag van de maand een open huis.

‘Als we naar aanleiding van een NVM open huizen dag altijd weer meerdere woningen verkopen, waarom zouden we het dan maar bij twee per jaar laten?’ Dit was een vraag die wie met dit nieuwe initiatief beantwoorden.

Er is gebleken dat een open huis voor veel kopers zeer uitnodigend werkt. Kijkers kunnen op een zaterdag makkelijk meerdere woningen bezichtigen zonder dat ze eerst een afspraak hoeven te maken. Gezien het aantal deelnemers zijn de verkopers ook zeer enthousiast over het open huis.

Kijkers zijn zaterdag 4 december tussen 10.00 en 13.00 uur van harte welkom (overigens krijgt iedere kijker dan een sinterklaas verrassing!)

Kijk op Funda of op www.makelaars-nieuwestijl.nl

Makelaars Nieuwe Stijl Wilhelm

Molenstraat 105-107

Ede

Telefoon: 0318-6123 00

u www.makelaars-nieuwestijl.nl

EDE - Het kersverse team van de Hi Winkel Ede aan de Torenstraat stond vorige week zaterdag klaar om het winkelend publiek de nieuwste telefoons te laten uitproberen. Samen met een in paars gehuld promotieteam gingen de Hi-medewerkers de straat op met een paarse flight case op wielen. Hierop waren vier splinternieuwe toestellen gemonteerd die belangstellenden direct konden testen.

Ook in de winkel stond een team klaar om mensen welkom te heten en werkende mobieltjes te demonstreren. In de Hi Winkel kun je namelijk altijd 20 toestellen direct uitproberen! Zo weet je direct of je het menu van de telefoon fijn vindt werken en of je bijvoorbeeld makkelijk een berichtje kunt typen. Daarnaast kan het enthousiaste winkelteam je alles vertellen over de laatste trends op mobiel gebied, apps en accessoires.

Naast de nieuwste toestellen testen, maakte je zaterdag ook kans op een Samsung Galaxy Tab 10.1! Het promotieteam deelde vouchers uit en iedereen die de voucher invulde en in de winkel inleverde, maakte kans op die mooie prijs. Uiteindelijk heeft het team een Edenaar erg blij kunnen maken met een tablet!

EDE - De website van bedrijventerrein BT A12 in Ede, www.bta12.nl, is vernieuwd. De site biedt informatie over de uitgangspunten van het bedrijventerrein en actualiteiten.

Nieuw zijn de ambassadeurs van het bedrijventerrein die aan het woord komen: de heer André van Kruijssen van Bloemen- en plantenveiling Plantion, de heer Ad Böhmer van Gaasbeek Automaten en de heer Hans van den Berg van Penko. Zij vertellen waarom zij voor vestiging op BT A12 hebben gekozen en wat hun ervaringen zijn. De drie ambassadeurs spelen ook de hoofdrol in de nieuwe media-advertenties die voor BT A12 zijn gemaakt.

Een ander nieuw aspect aan de website is de integratie van social media. Via de website kunnen de twitterberichten van BT A12 worden gevolgd. Het Twitteraccount van BT A12 is @BTA12_Ede. Daarnaast kan het LinkedIn account van BT A12 benaderd worden via de site. Foto’s die de ontwikkelingen van het bedrijventerrein weergeven vindt de bezoeker van de website via Flickr.

Ook zijn op de website de namen te vinden van alle bedrijven die momenteel op BT A12 gevestigd zijn, met een link naar de websites van deze bedrijven.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie