Specsavers laat Sint Nicolaas weer scherp zien

30 november 2011 om 00:00 Ondernemend

Opticien Willy Philipsen was verrast door de komst van de Goedheiligman en Piet. ,,Dit soort bijzonder bezoek krijgen we niet iedere dag. Uiteraard helpen we Sinterklaas graag met een professionele oogmeting. Want scherp zicht is voor hem van groot belang. Het is heel verstandig dat Sinterklaas is langsgekomen, want door regelmatig oogonderzoek te doen is hij er zeker van dat hij de gedichten en verlanglijstjes optimaal kan blijven lezen.’’

EDE - Hooggeëerd bezoek maandag bij Specsavers Ede. Niemand minder dan Sint Nicolaas stapte binnen bij de winkel aan de Grotestraat 23 voor een oogmeting. De Goedheiligman - die ook een dagje ouder wordt - merkte namelijk dat hij niet alle verlanglijstjes meer even goed kan lezen. Tijd dus voor een deskundig oogonderzoek door een minimaal MBO-gediplomeerde opticien of optometrist.

Niet alleen Sinterklaas is welkom om zijn ogen te laten meten bij Specsavers Ede, alle klanten kunnen langskomen voor een gratis oogmeting. Alle oogmetingen bij Specsavers worden verricht door een minimaal MBO-gediplomeerde opticien of optometrist. ,,Met ogen moet je uiterst voorzichtig omgaan, daarom zijn wij van mening dat een oogmeting alleen mag worden gedaan door een gediplomeerd opticien. Bij ons staan professionaliteit én kwaliteitsbewaking hoog in het vaandel’’, vertelt Willy.

140 winkels

Specsavers Opticiens is de snelst groeiende groep van opticiens in ons land en heeft internationaal meer dan 1400 winkels, waarvan op dit moment 107 winkels in Nederland. De winkels worden geëxploiteerd op 50:50 joint-venture basis onder leiding van een lokale partner/directeur. Specsavers is van mening dat Nederlanders al jaren veel teveel betalen voor een scherpe blik.

11.5 miljoen brillen

Met deze filosofie startte het bedrijf in 1997 ook in Nederland. Internationaal verkoopt Specsavers jaarlijks 11,5 miljoen brillen van een hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Specsavers-winkels worden geleid door minimaal volledig MBO-gediplomeerde opticiens, die uitgebreid oogonderzoek verrichten.

Hoorzorg

En met diezelfde filosofie startte Specsavers in 2007 met de verkoop van hoorzorg in Nederland. Internationaal zijn er inmiddels meer dan 200 winkels, waarvan 82 winkels in Nederland.

In de UK is Specsavers Audiciens zelfs marktleider op het gebied van hoorzorg. Alle winkels worden geleid door volledig gediplomeerde StAr-geregistreerde audiciens, die de klant begeleiden bij een correcte hooraanpassing.

Specsavers

Grotestraat 23

6711 AH Ede

Telefoon: 0318 - 652710

Fax: 0318 - 650648

: www.specsavers.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie