Doelpunten: Jamahl Voois: 0-1; Martin Rozeboom 0-2; Gianluca Inzitari 0-3; Bart Jan van Elk 1-3; Martin Rozeboom 1-4.

7 december 2011 om 00:00 Voetbal

Achteraf was Denissen blij dat de wedstrijd was doorgegaan. ,,Er is echt gevoetbald. De goede lijn van de laatste weken is doorgetrokken. We kunnen voetballend steeds meer brengen. Ik vind dat wij weer een stapje hebben gemaakt. Ik ben ook trots op de jongens.’’ In Arnhem moest Ede/Victoria nog de 5-6 van het begin van het seizoen goed maken. In eerste instantie was er veel balbezit en ook kansen. Pas voor rust scoorde Jamahl Voois. Alberto Antunez stond aan de basis.

Nadat ESCA de kans op 1-1 had gemist, was het wachten op de 0-2. Inzitari, Rozeboom en Ky Jong Chen (op de paal na een ‘Messi’ solo) lieten dat na. Uiteindelijk schreef Rozeboom de tweede treffer op zijn naam na voorbereidend werk van Antunez en Inzitari. Met invaller Peter van der Horst kwam er nog meer balans en rust in de ploeg. Zijn corner werd door Inzitari binnengekopt: 0-3. In de slotfase profiteerde Bart Jan van Elk van nonchalance van Jamahl Voois: 1-3.

Het slotakkoord was aan Martin Rozeboom: 1-4. Hier waren Antunez en Vollbehr bij betrokken.