Montezuma’s Revenge ‘strikes back’

14 december 2011 om 00:00 Cultuur

EDE - Ze waren toch gestopt? Jawel, maar op veler verzoek keert de legendarische groep Montezuma’s Revenge terug in de theaters met hun gloednieuwe show Montezuma’s Revenge: ‘Strikes Back’. De groep is zondag 18 december om 14.30 uur in De Reehorst.

De grote hits uit hun omvangrijke repertoire worden in deze theatershow afgewisseld met verrassend nieuw, ook voor de jeugd, materiaal. Een show voor jong en oud.

De a capella groep Montezuma’s Revenge werd opgericht in 1985 door 4 zingende studenten en hun zangleraar. Na enkele jaren opgetreden te hebben, gaat de groep in 1987 het theater in met hun eerste theaterprogramma Volume 1. Na deze succesvolle eerste show volgen nog 10 shows. Telkens weet de vocale popgroep nieuwe kanten van zichzelf te ontdekken en hun publiek opnieuw te verrassen. Uiteindelijk nemen de heren van Montezuma’s Revenge in februari 2008 na 23 succesvolle jaren officieel afscheid. Hun afwezigheid in de Nederlandse theaters was gelukkig maar van korte duur. Nu zijn ze terug met 2 nieuwe jongens die perfect blenden, een prachtige sound. Stuk voor stuk perfecte stemmen.

De nieuwe voorstelling is, zoals men van Montezuma’s Revenge gewend is, aangrijpend, humorvol, altijd perfect gezongen en met een vette sound. In een theatrale setting met een zeer goed decor, laten ze zien en horen wat de wereld 3 jaar heeft moeten missen.

Na het TV programma ‘The Sing Off’ op SBS 6 weet heel Nederland nu wat a capella is.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie