Welcom bij Telecom ook UPC-dealer

14 december 2011 om 00:00 Ondernemend

Hierdoor kan de zaak het complete dienstenpakket van UPC aanbieden. Daaronder valt bijvoorbeeld het wijzigen van een abonnement, digitale tv, internet of telefonie. Wie nu een ‘UPC-alles-in-1-pakket’ afsluit, krijgt nu zelfs twaalf maanden tien euro korting. Deze actie is overigens alleen bij de winkel van Welcom in Bennekom. ,,Als men interesse heeft in een pakket of extra diensten dan kunnen wij het UPC-pakket voor de klant aanpassen’’, laat Welcom-eigenaar Michel Nijenes weten. ,,Voordeel is dat de klant niet zelf naar de klantenservice van UPC hoeft te bellen via een 0900 betaal nummer, maar dit kosteloos door ons kan laten doen.”

‘Door goed advies kan de klant maandelijks geld besparen’ BENNEKOM - Welcom bij Telecom Bennekom is sinds maart actief in Bennekom. De onderneming is gespecialiseerd in mobiele telefonie, huistelefonie, internet- en digitale televisie-diensten van de bekende merken. Maar sinds deze maand is het bedrijf ook officieel UPC-dealer.

Tevens beschikt Welcom bij Telecom Bennekom, volgens eigen zeggen, over een uitgebreide collectie mobiele- en huistelefoons, accessoires en nieuwe tablet pc’s als de iPad en Samsung Tab. Volgens de eigenaar is het mooie van het beroep ,,dat men bewust met een klant kan omgaan, om ze van het juiste advies te voorzien. Er zijn dermate veel verschillende aanbieders en aanbiedingen in de markt dat men ‘door de bomen het bos niet meer ziet’.”

,,Een juist advies is daarom zeer belangrijk, daarom zijn we ook blij dat we het totale UPC-assortiment aan ons pakket hebben mogen toevoegen. Hierdoor kunnen we een onafhankelijker advies aan de klant geven en zijn we in staat samen met hen de beste keuze te maken in het oerwoud van talloze aanbiedingen.”

Bij Welcom bij Telecom is onafhankelijk advies - en persoonlijke benadering de formule. ,,Wij hebben gekozen voor een neutrale uitstraling binnen de winkel en dat willen zo neutraal mogelijk houden. Wij zijn ook niet gebonden aan één provider. Voor een klant is het belangrijk om op een juiste wijze te worden voorgelicht over de mogelijkheden welke er zijn op het gebied van telefonie, internet, tv - en multimedia-diensten.’’ Kijkend naar de toekomst ziet de eigenaar nog wel de nodige veranderingen. Steeds meer losse apparaten worden samen gevoegd tot één geheel. ,,Fototoestel, laptop, navigatie, MP3 speler worden samengevoegd tot een smartphone of een iPad of tablet. Daarom is het raadzaam goed te kijken naar de mogelijkheden van deze apparaten, zeker omdat deze vaker aan elkaar worden gekoppeld door gebruik te maken van internet.”

,,Doordat steeds meer mensen gebruik maken van de smartphone, iPad of tablet neemt het gebruik van internet ook fors toe om dat men daar verschillende applicaties op heeft zitten. Door een goed advies kan een klant het juiste pakket kiezen en daardoor maandelijks geld besparen. Wij nodigen graag iedereen, zowel particulieren als bedrijven, uit om eens een bezoek aan onze winkel te brengen.’’

Welcom bij Telecom Bennekom

Dorpsstraat 26 Bennekom

Tel: 0318-847280

www.welcombijtelecombennekom.nl

Foto:

Sinds december is Welcom bij Telecom in Bennekom ook UPC-dealer.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie