Doelpunten: Harrold Niemeijer 0-1; Samed Kilic 1-1; Erik Koldenhof 2-1; Robin Koning 2-2; Erik Koldenhof 3-2.

14 december 2011 om 00:00 Voetbal

,,De trainer van de tegenstander snapte niet dat wij zo laag staan. Tegen VIOS Vaassen hebben wij heel goed gespeeld. Kregen ook de complimenten. Zeker de eerste helft was wervelend. Maar uiteindelijk heeft VIOS het geluk van de koploper. En staan wij met lege handen’’, baalde Fred van Zutphen over de 3-2 nederlaag.

In Vaassen liet Otterlo de beste helft van het seizoen zien. Waar Ivo Bakker en Laurens Foekens dat al eerder hadden moeten doen, scoorde Harrold Niemeijer na ruim een half uur de 0-1. VIOS stelde daar een kans tegenover.

,,We hadden eigenlijk op 0-3, 0-4 moeten staan’’, oordeelde Van Zutphen. De trainer had ook de kans na de rust van Bakker meegeteld. Binnen vier minuten zette VIOS via Samed Kilic en Erik Koldenhof de wedstrijd op zijn kop.

Otterlo rechtte de rug. Via Robin Koning kwam het weer op gelijke hoogte. Maar in de voorlaatste minuut was het toch Koldenhof die de wedstrijd besliste: 3-2.

Met de gestaakte wedstrijd tegen SDS nog tegoed, is Otterlo gezakt naar de voorlaatste plaats.