Doelpunten: Sander Vis 1-0; Rick Sleurink 1-1 ed; Robert Rutjes 1-2.

14 december 2011 om 00:00 Voetbal

Blauw Geel ‘55 heeft tegen VSCO’61 de koppositie met verve verdedigd. De 1-2 winst was verdiend. ,,Het eerste half uur was wat minder. Of het de zenuwen waren? Ik denk het wel. De koppositie verdedigen leek ons zwaar te vallen. Maar daarna was Blauw Geel heer en meester. Het enige wat je ze kunt verwijten is dat de 1-3 niet viel”, meende Marcel van der Hoop. VSCO kwam binnen twintig minuten op een 1-0 voorsprong via Sander Vis. Niet lang daarna liet Michael Beekhuizen een lobje los. De bal leek te worden gekeerd maar het was verdediger Rick Sleurink die in eigen doel scoorde: 1-1. ,,Daarna zag je de omslag komen. En de 1-2 was op dat moment meer dan verdiend”, vervolgde de coach.

Het was Robert Rutjes die de achteraf beslissende treffer scoorde. De tweede helft drong VSCO’61 wel aan, maar het kwam niet verder dan een kopbal van Wim de Vries onderkant lat. In de slotfase kreeg Blauw Geel’55 nog een goede kans. Het was Wesley Vanderlijde die miste.

,,Misschien ook wel iets teveel van het goede. Maar dat de zege verdiend was, daar is geen twijfel aan”, besloot Marcel van der Hoop.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie