Doelpunten: Toine van Eekeren 0-1; Jaap Wijnman 1-1; Stijn de Laat 1-2.

14 december 2011 om 00:00 Voetbal

,,In het eerste bedrijf was DVOL iets beter. Dat wij met een 0-1 achterstand gingen rusten was jammer, Een gelijke stand had de verhoudingen beter weer gegeven. In de tweede helft is er gevochten als leeuwen. Ik kan de jongens ondanks de 1-2 nederlaag weinig verwijten”, zegt Marco Rou.

De trainer zag de gasten na een half uur spelen de leiding nemen. Het was Toine van Eekeren die het meest besluitvaardig was. ,,Na rust was het v rijwel eenrichtingsverkeer. De keeper hield DVOL in de wedstrijd. Hoewel Jaap Wijnman hem nog wist te verschalken:1-1”, ging Rou verder.

Fortissimo ging vol voor de winst. ,,Gezien de stand op de ranglijst, negen verliespunten meer, moest ik risico’s nemen. Er kwamen wat kleine mogelijkheden. Maar een doelpunt van Stijn de Laat, waar een buitenspelluchtje aan zat, besliste de strijd.’’

De trainer is ervan overtuigd dat Fortissimo aan de nacompetitie gaat deelnemen. ,,Een periodetitel is ons doel”, besloot hij.