Klinkenberg ontvangt tijdloos spandoek

15 december 2011 om 00:00 Nieuws

EDE - Ilse van Donkelaar, directeur van De Medewerker, overhandigde woensdag bij De Klinkenberg het vrijwilligersspandoek aan Eric Basset, locatieleider van het verzorgingshuis. Het tijdloze spandoek werd gemaakt door De Medewerker in het kader van '2011, het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk' en biedt een prachtige promotie voor alle organisaties die met vrijwilligers werken.

De vrijwilligers van de Klinkenberg stonden model voor de hartefoto op het spandoek. Zij krijgen voor hun inspanningen een exemplaar cadeau. Vrijwilligersorganisaties kunnen het spandoek tegen de kostprijs aanschaffen bij De Medewerker.

Het is gemaakt van een stevig butonyl, waardoor het tegen vele weersomstandigheden bestand is. Ilse van Donkelaar sprak tijdens de overhandiging haar wens uit het spandoek op vele plaatsen tegen te zullen komen. ,,Zo wordt de onschatbare waarde van vrijwilligers wijd en zijd uitgedragen.'' Door de dubbele boodschap is het spandoek ook uitstekend geschikt voor de werving van vrijwilligers.

Tijdens de overhandiging sprak de heer Basset de aanwezige groep ouderen, medewerkers en vrijwilligers toe over het belang van een initiatief als het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. De 40.000 vrijwilligers alleen al in Ede, maken een zeer waardevol en onmisbaar deel uit van de samenleving. Met verschillende activiteiten - zoals een landelijke applausweek, een Nationale Complimentendag en een groots vrijwilligersfeest in het gemeentehuis - is de inzet van al deze vrijwilligers in de schijnwerpers gezet.

Organisaties kunnen het spandoek bestellen via

rbaas@demedewerker.nl

De kosten bedragen 39 euro.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie