Eerste winst vrouwen TweeVV is binnen

18 december 2011 om 00:00 Nieuws

EDE - In de laatste wedstrijd van 2011, net vóór de winterstop, lukte het de volleybalsters van TweeVV dan eindelijk de eerste winst van het seizoen binnen te halen. De ploeg won met 3-2 van Agilitas uit Arnhem.

Het zat er al een tijdje aan te komen dat winst binnen bereik kwam, omdat de vrouwen van TweeVV, die onderaan de ranglijst staan, het wel heel goed doen tijdens de trainingen.

Ondanks een aarzelende start in deze thuiswedstrijd tegen middenmoter Agilitas was de eerste set toch met 25-21 voor de Edesen. Maar de Arnhemsen kwamen terug en trokken de volgende set naar zich toe waarna TweeVV de derde met 25-16 weer won.

,,Nu komt het harde werken er eindelijk uit," vertelt een tevreden coach Joke Kamps. ,,De servicedruk was goed en de spelers voerden de opdrachten uit. Onze aanvallers hebben ook goed gebruik gemaakt van de gaten achterin. Pas in de vierde set, toen we acht punten voor stonden, ging de tegenstander beter verdedigen waardoor we helaas deze set verloren."

Dit leek de Edesen echter niet te deren want in de vijfde beslissende set was TweeVV overduidelijk de meerdere waarmee de eerste wedstrijdwinst een feit was.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie