Stadscafé Oscar en Stargroup BV nieuwe sponsors DTS Ede B1

18 december 2011 om 00:00 Nieuws

EDE - Stadscafé Oscar en Stargroup BV zijn de nieuwe kledingsponsors van het B1 elftal van voetbalvereniging DTS Ede.

DTS Ede B1 komt uit in de derde divisie F en bestaat uit 16 talentvolle voetballers die de ambitie hebben om op een zo'n hoog mogelijk niveau te spelen. Vanuit deze B1 heeft bijvoorbeeld vorig seizoen en speler de sprong gemaakt naar de jeugdopleiding van Vitesse.

Ook dit jaar zit weer een aantal spelers in dit team die in de belangstelling staan van betaald voetbal organisaties. Naast het feit dat zo'n speler talent moet hebben is het ook belangrijk dat hij een goede voetbaltechnische en tactische opleiding krijgt. Vanaf de jongste jeugd tot aan de senioren is deze opleiding binnen DTS Ede aanwezig.

Alle selectieteams worden getraind door ervaren gediplomeerde trainers. De talenten krijgen naast de reguliere teamtrainingen aanvullend ook nog aparte techniektrainingen. Naast deze primaire voorwaarden zijn ook de secundaire voorwaarden van belang om tot goede prestaties te komen.

Goede sportkleding maakt daar onderdeel van uit. Stadscafé Oscar en assurantiekantoor Stargroup BV zagen dit ook in en waren bereid om de talenten van nieuwe kleding te voorzien. Beide bedrijven hebben een geweldige uitstraling en wilde deze ook door filteren naar de jeugd van DTS Ede.

Mede door deze uitstraling en de prima jeugdopleiding bij DTS Ede, zullen deze talenten een mooie voetbal carrière tegemoet zien.

Foto:

DTS Ede B1 met trainer Paul Bremer en assistent-trainer Hans Willemsen

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie