'Kerstvakantie Verwenvakantie' in Zwembad de Peppel

19 december 2011 om 00:00 Nieuws

EDE - Zwembad de Peppel houdt tot en met 8 januari 2012 houdt speciale 'Verwenweken' met verschillende activiteiten.

'Laat je ook heerlijk verwennen met de Vip Verwenarrangementen voor volwassenen. Deze (verwen)activiteiten wil toch niemand missen? Haal ook de kortingsbonnen op bij Zwembad de Peppel of haal ze uit de krant voor speciale kortingsacties'.

Gedurende de gehele periode zijn er de Vip Verwen arrangementen voor de volwassenen. Een arrangement bestaat uit één keer op de zonnebank, een half uur buiten in de jacuzzi met een glas bubbels en een high tea/coffee. De prijs per persoon per arrangement bedraagt 15 euro. Het arrangement kan gebruikt worden tijdens de uren van het recreatief zwemmen.

Dinsdagavond 27 december is er een jeugdavond voor kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar van 19:00 uur tot 21:30 uur. De kinderen gaan zwemmen met muziek van een DJ en de jeugd kan chillen in de chillhoek van het zwembad. Bezoekers moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma. De toegang is € 5,00,- per persoon.

Elke dinsdag en donderdag in de kerstvakantie van 11:00 uur tot 12:30 uur vindt de aquakidsclub plaats, afwisselend in twee keer drie kwartier. De deelnemers doen mee met aquafitness en halen hun snorkelbrevet. Tussen 12:30 uur en 13:00 uur is er een mogelijkheid voor lunch. Er is maximaal plaats voor 30 deelnemers. De prijs per keer bedraagt 4 euro. Een knipkaart voor alle vier keer is aan de kassa verkrijgbaar voor 14 euro.

Kijk voor verdere informatie en antwoord op uw vragen over Zwembad de Peppel verwenweken' op www.zwembadede.nl of bel naar 0318 -47 97 35

Nieuwjaarsdag is Zwembad de Peppel gesloten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie